Bridging The Security Gap

Nieuws

The S-Unit steunt wijhelpenziekenhuizen.nl

Monday, March 30, 2020 - 15:57

In de Nederlandse zorg wordt intensief gewerkt om iedereen in de samenleving te helpen in deze bizarre tijden van de coronacrisis. Tegelijkertijd misbruiken criminelen de situatie om zorginstellingen en zorgaanbieders digitaal aan te vallen, door bijvoorbeeld gijzelsoftware te verspreiden of spam te versturen. Cyberexperts in Nederland vinden dit onvoorstelbaar en nemen actie door zich te verenigen in de coalitie Wij Helpen Ziekenhuizen om de Nederlandse zorginstellingen kosteloos en belangeloos te beschermen tegen digitale aanvallen in tijden van de coronacrisis.

Daarom is website www.wijhelpenziekenhuizen.nl opgezet om gratis hulp te bieden aan alle zorginstellingen in Nederland die met spoed gebruik willen maken van cyberexperts in heel het land om veilig zorg te kunnen blijven bieden in deze crisistijd.

Ook The S-Unit heeft zich aangesloten bij dit fantastische initiatief, waarmee hulp wordt geboden aan alle zorginstellingen in Nederland die acuut cybersecurity hulp nodig hebben.

Bekijk de web site voor meer informatie: https://www.wijhelpenziekenhuizen.nl

#tijdvooractie #wijhelpenziekenhuizen #cyberveilignederland #coronavirus

Bas Labordus geeft komende weken een ‘wake-up call’ over de veiligheid en gevolgen van woning- en gebouwautomatisering.

Monday, November 18, 2019 - 16:08

Onze collega Bas Labordus geeft komende weken een ‘wake-up call’ over de veiligheid en gevolgen van woning- en gebouwautomatisering. Tijdens een drietal Security Meetings wordt het inzicht en noodzaak van security voor gebouwautomatisering gegeven.

Steeds meer gebouwen en woningen beschikken over gebouwautomatisering; slimme systemen die we via het internet op afstand kunnen bedienen, aanpassen en onderhouden. Dat is handig, maar ook een risico. Elk systeem met een internetkoppeling is in potentie onveilig, omdat hackers daarop kunnen inbreken. Om een hack of digitale inbraak te voorkomen, moeten installateurs en system integrators zorgen voor ‘cyber security'.

Tijdens de Cyber Security Meetings vertellen een viertal sprekers wat de risico's zijn van slimme systemen en hoe je daar aandacht aan kunt en moet besteden. Ook komen de technische oplossingen hiervoor aan bod en ontvangen de bezoeker meer informatie over de wijze waarop zij hun kennis op dit vlak kunnen bijspijkeren.

Om de sessies voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, worden deze bijeenkomsten op drie momenten en op drie verschillende locaties georganiseerd. Op woensdag 20 november zijn bezoekers welkom bij Techniek Nederland in Zoetermeer, op woensdag 27 november bij Technische Unie in Zwolle en op dinsdag 3 december bij Hager in 's-Hertogenbosch. Ben je actief op dit vakgebied, dan mag je deze bijeenkomst niet missen!

Aanmelden voor de gratis toegankelijke bijeenkomsten kan via deze website: https://www.technieknederland.nl/cybersecurity-inzicht-in-noodzaak-en-ka...

Wij zoeken een ervaren penetratietester!

Monday, June 3, 2019 - 11:27

Wij zijn op zoek naar een ervaren penetratietester die ons team wil versterken.

The S-Unit staat voor het verbeteren van beveiliging door deze te confronteren met offensieve security. Door een focus op technische kwetsbaarheden, maken wij voor organisaties tastbaar wat de impact van een aanval kan zijn en hoe deze aantoonbaar kan worden voorkomen. De aanpak die wij hierbij hanteren wordt per project direct op de klantvraag afgestemd en kan variëren van een eenmalige penetratietest tot periodieke deelname aan ontwikkelsessies.
Als penetratietester doorloop je zelfstandig penetratietesttrajecten, van intake tot technische uitvoering tot rapportage. Hierbij stel je vast wat security betekent in de context van het project, verdiep je je in project-specifieke technologieën, combineer je naar eigen inzicht geautomatiseerde en handmatige testwerkzaamheden, en vertaal je gevonden kwetsbaarheden naar praktische, structurele oplossingen.

Functie-eisen
* Passie voor security en hacken.
* Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
* HBO of universitair denk- en werkniveau;
* Brede conceptuele kennis van security binnen de verschillende lagen van applicaties en netwerken;
* Aantoonbare ervaring met het handmatig identificeren en misbruiken van kwetsbaarheden in webapplicaties, mobiele applicaties, en/of kantoornetwerken;
* Affiniteit met ad-hoc verdiepen in nieuwe technologieën;
* Communicatief vaardig, goede schrijf- en presentatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
* Voor dit profiel is het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) vereist bij indiensttreding.
* Reizen binnen Nederland is geen probleem en je bent in bezit van een geldig rijbewijs

Nice to have:
* Praktijk-gerelateerde certificaten (OSCP, OSWE, etc.)
* Ervaring met secure software development en development best practices
* Specifieke security-gerelateerde expertises (cryptografie, iOS reverse engineering, code analyse)

Wat bieden wij jou?

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop;
Uitdagende en afwisselende werkzaamheden bij een groeiende onderneming in het vakgebied van ICT-security;
Prettige, professionele en dynamische werkomgeving;
Werken aan uitdagende beveiligingsonderzoeken en innovatieve projecten voor toonaangevende organisaties/enterprises;
Mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Soort dienstverband: Voltijd, Onbepaalde Tijd

Red vs Blue op NSX Desktop presentatie bij ITQ Transform 2018

Monday, September 24, 2018 - 09:07

Een veilige digitale werkplek, welke organisatie wil dit niet? Is een digitale werkplek veilig of zijn er risico’s die moeten worden aangepakt? Op het ITQ Transform event laten we zien welke aanvalsscenario’s er mogelijk zijn, we gaan helemaal los op bekende én onbekende kwetsbaarheden binnen digitale werkplekken. Natuurlijk laat Pascal van de Bor van ITQ ook de technieken zien die beschikbaar zijn om deze risico’s te mitigeren, en hoe aanvallen van virussen en malware kunnen worden voorkomen. Maak je klaar voor een battle van Red versus Blue over heerschappij van de digitale werkplek en kom ook naar Transform en registreer je op de event site

Pages