Bridging The Security Gap

Over ons

Morgen is belangrijker dan vandaag

The S-Unit vindt dat u als klant rustig moet kunnen slapen, daarvoor zijn een aantal zaken belangrijk, natuurlijk de standaard zaken zoals processen en infrastructuur, maar wij vertellen u graag waar het ook fout kan gaan zodat u uw dijken kunt verstevigen op de plekken waar het nodig is, het liefst een dag voordat het te laat is (morgen). Zo slaapt u een stuk rustiger omdat u weet dat een offensieve partij, The S-Unit, een oogje in het zeil houdt terwijl u rustig slaapt. Kort gezegd betekent dit dat wij ons concentreren op de offensieve security wereld, de wereld die u aanvalt en waar u dagelijks mee te maken heeft. Offensief klinkt als aanvallend, en dat zijn wij ook, maar wel in uw voordeel zodat u vandaag weet waar uw zwakheden zijn en ontstaan om morgen veilig te zijn.


Management


Barry van Kampen
Founder

You never hack alone - communities & partners

De buitenwereld zit vol gevaren. Om goed in te schatten welke gevaren er ├╝berhaupt zijn en deze gevaren te kunnen kwalificeren maakt The S-Unit gebruik van een uitgebreid netwerk. Het delen van informatie over huidige dreigingen is van ultiem belang om kwaliteit te leveren en onze waarde aan onze klanten te bewijzen. Bovendien zit de nieuwsgierigheid naar technologische ontwikkelingen in ons bloed; we blijven tenslotte nerds in hart en nieren.Hack in the Box

Hack in the Box
Hack in The Box, de security conferentie uit Kuala Lumpur, werd in 2010 voor het eerst georganiseerd in Amsterdam. Hierbij is tot op de dag van vandaag een groot deel van The S-Unit organisatorisch betrokken. Hack in The Box combineert voor ons de kennis uit het zakenleven met wat er speelt in "the underground". Door te investeren in HITB is The S-Unit in staat om dicht op de informatie te staan welke belangrijk is voor onze klanten.


Randomdata

Randomdata
Randomdata is de hackerspace in Utrecht. Hackerspaces, locaties waar hackers samenkomen, werken en kennis delen, zijn voor The S-Unit een belangrijke schakel naar de community en een onderdeel van de kennisontwikkeling. The S-Unit is betrokken bij de oprichting van Randomdata en houdt zich blijvend bezig met het voortzetten van uiteenlopende activiteiten zoals workshops, onderzoek en evenementen.