Bridging The Security Gap

Gezocht: ethical hackers die van een uitdaging houden

Cybercrime en datalekken zijn vrijwel dagelijks in het nieuws, waarmee IT security een steeds belangijker maatschappelijk onderwerp wordt. Als ethical hackers bieden we daarom diensten aan organisaties in o.a. overheid, zorg, finance, IT, educatie en de vitale infrastructuur waarmee deze hun veiligheid kunnen testen en verbeteren. Omdat security echt een vak apart is, zijn we op zoek jaar jou: enthousiasteling, expert en/of vakidioot op het gebied van (ethisch) hacken, technologie en informatiebeveiliging. Om samen met ons - op creatieve en soms onorthodoxe wijze - te werken aan de digitale weerbaarheid van onze klanten in Nederland en daarbuiten. Want net als wij, begrijp jij dat hacken verder gaat dan geautomatiseerde scans en zoeken naar bekende kwetsbaarheden. Waar anderen het opgeven, ga jij een stapje verder!

Wat ga je doen?
  • Security vraagstukken beantwoorden middels penetratietesten en andere beveiligingsonderzoeken;
  • Rapporteren van kwetsbaarheden en adviezen geven ter mitigatie;
  • On-the-job verdiepen in en analyseren van nieuwe technologieën en soorten kwetsbaarheden;
  • Continu jezelf ontwikkelen en kennis delen met collega's;

Functie eisen
Allereerst moet hacken voor het goede doel je passie zijn, los van of je je skills nu van jongst af aan zelf hebt aangeleerd of dat je ze opgedaan hebt op een HBO of universitaire opleiding. Heb je al een paar jaar ervaring? Dat is mooi meegenomen. Maar ook starters op de arbeidsmarkt of beginnende professionals zijn bij ons welkom. Bij The S-Unit zoeken we altijd naar een goeie mix van ouwe rotten en jonge honden - en alles wat daar tussenin zit. Heb je één van de volgende certificaten (of wat daar gelijkwaardig aan is)? Dan vergroot dat de kans dat we bij elkaar passen:
  • Certified Security Analist (ECSA);
  • Licensed Penetration Tester (LPT);
  • Offensive Security Certified Professional (OSCP);
  • Offensive Security Certified Web Expert (OSWE);
  • GIAC Penetration Tester (GPEN);

Win je altijd CTF’s, heb je een paar CVE's op je naam, hoor je bij een hackerspace, doorzie je phishing en social engineering van mijlenver, droom je in alle OSI-lagen en ben je ook nog handig met een soldeerbout? Stuur dan zeker je CV op!

Wat we nog meer te bieden hebben?

The S-Unit is een hecht team waar je afwisselend werk doet en waar veel aandacht is voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed. Ons nieuwe kantoor in Utrecht biedt daarnaast een inspirerende werkomgeving waar ook aan de mens achter de collega wordt gedacht.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan kijken we uit naar jouw CV en naar een persoonlijke kennismaking!