Ethical hacker
Onze hackers maken graag dingen stuk. Van webapps en mobiele apps tot complete datacenters.

Interesse?

Direct solliciteren
“To defend against an attacker, you must know how to think like one”

Soms met volledige inzage in alle details. In andere gevallen zonder enige voorkennis. Of iets daar tussen in. In alle gevallen worden ze dagelijks met de meest uiteenlopende technologieën geconfronteerd.

On-the-fly security research is praktisch een way of life. Maar dingen stuk maken is slechts het begin. Ze stellen vervolgens ook vast hoe de gevonden kwetsbaarheden technisch en structureel opgelost kunnen worden. Of hoe de risico’s gemitigeerd kunnen worden. Zo nodig in samenwerking met onze consultants. Ook geven ze technische trainingen en organiseren ze CTF hack wedstrijden. Ze dragen hun kennis graag over, zodat de digitale wereld een stukje veiliger wordt.

Onze hackers worden first of all gelukkig van hacken. Maar ze hebben ook hun sporen verdiend en zijn minimaal OSCP of vergelijkbaar gecertificeerd. Heb je daarnaast ook andere security certificaten, een IT-gerelateerde academische achtergrond, speel je graag CTF’s, of ben je actief in de security community? Dan is de kans dat jij en The S-Unit bij elkaar passen groot. Pas je niet in dat plaatje, maar denk je wel over de juiste skills te beschikken? Dan laten wij ons graag overtuigen.

Natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden gewoon goed. Er is veel aandacht voor jouw persoon en jouw ambities. Je wordt deel van een hecht team van trotse nerds die elkaar graag opzoeken op ons gave kantoor in Utrecht. Onze unique selling points? Kom maar langs! Dan kun je die zelf ervaren :).

Work hard, play hard.
The S-Unit is een hechte club hardwerkende vakidioten met hart voor de zaak, de maatschappij en voor elkaar. Maar we maken ook tijd voor fun. Doe jij mee aan ons volgende nerfgungevecht, CTF of bouldersessie?

Becoming a professional security companion.

Omdat security echt een vak apart is, zijn we op zoek naar jou: enthousiasteling, expert en/of vakidioot op het gebied van technologie, informatiebeveiliging en natuurlijk (ethisch) hacken.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
pdf, txt
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel Dirk 030 – 207 41 77