Trends, Nieuws & Inzicht

Met welke ontwikkelingen op het gebied van security heb je te maken? Wat zijn eventuele dreigingen in het algemeen? En specifiek voor jouw organisatie? Met onze dienst Trends, Nieuws & Inzicht (TNI) houden we de cybersecurity trends in de gaten om deze vervolgens te vertalen naar mogelijke dreigingen voor jouw organisatie. Met onze Trends, Nieuws & Inzicht (TNI) dienst houden we de cybersecurity trends voor jou in de gaten om dit vervolgens te vertalen naar eventuele dreigingen voor jouw organisatie.

Met onze jarenlange ervaring binnen cybersecurity, ons uitgebreide netwerk en onze brede maatschappelijke betrokkenheid zijn wij altijd op de hoogte van de meest actuele dreigingen en kwetsbaarheden.

Waarom je Trends, Nieuws & Inzicht nodig hebt

Onze TNI-dienst is een ideale aanvulling op een security monitoring. Uw security specialist focust zich op de veiligheid binnen de organisatie, wij houden ons bezig met de dreigingen en trends van buitenaf. Je krijgt periodiek onafhankelijk inzicht in de ontwikkelingen in de wereld van informatiebeveiliging en leert meer over eventuele dreigingen en kritieke kwetsbaarheden. We rapporteren aan de hand van het ISO27001 ISMS (Information Security Management System) en vervolgens treffen we samen passende maatregelen. Zien we een urgente dreiging, dan nemen we uiteraard direct contact op.

Inspelen op de lange termijn

Wat staat er voor jouw organisatie op de planning? Wat zijn jouw doelen op het gebied van cybersecurity? En hoe wil je deze bereiken? Wij monitoren de security roadmap en geven je gevraagd – en ongevraagd – advies. Daarnaast is er tijd om organisatie specifieke security vragen te stellen en geven wij graag onze visie daarop.

Heb je ook behoefte aan Trends, Nieuws & Inzichten, specifiek voor jullie organisatie? Neem contact op met het Security Advisor Team.

Wat wordt er gemonitord?

Het nieuws

The S-Unit monitort het nieuws en geeft tactisch advies met betrekking tot offensieve signalen zoals NL-CERTs, fora, communities, publicaties, ontwikkelingen van malafide markten, infrastructuur scans en externe scans.

Uw markt

The S-Unit levert u proactief actuele dreigingen en risico’s aan die op uw organisatie van toepassing zijn. Wij houden nieuws en trends uit uw markt in de gaten en brengen u hiervan op de hoogte. Deze aanlevering zal op afgestemde basis plaatsvinden, waarbij urgente dreigingen direct worden doorgegeven.

Uw roadmap

Samen met u monitort The S-Unit uw security roadmap. Wat staat er voor uw organisatie op de planning? Wat zijn uw doelen op het gebied van cybersecurity? En hoe wilt u deze bereiken? Wij kijken er samen naar en wij geven u op maat gemaakt advies.

Meer informatie over Trends, Nieuws & Inzicht?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.