Trainingen

Met ons team van experts in het internationale werkveld van cybersecurity horen en zien we dagelijks hoe de spreekwoordelijke brand kan ontstaan, hoe te blussen én hoe te voorkomen. Die kennis en kunde brengen we als onderdeel van onze missie – samen bouwen aan een veiligere digitale maatschappij – over op anderen via onze trainingen.

Van meer technische onderwerpen zoals hackpogingen op Mendix en Azure omgevingen en het ontwikkelen van webapplicaties conform de OWASP Top 10 tot organisatorische vraagstukken als het effectief opbouwen van security awareness, het inrichten van beveiligingsbeleid en -maatregelen en het reageren op incidenten en crisissituaties; The S-Unit is van alle markten thuis.

Volgende trainingen

Geen evenementen gevonden!

Trainingen van The S-Unit

Ethical hacking: webapplicaties

Altijd al veiligere code willen schrijven? Leer dit aan de hand van de OWASP top 10. Niet alleen door het schrijven, maar ook door zelf te hacken!

Meer informatie

Security in Microsoft 365 en Azure

Hoe veilig is jouw Azure omgeving? Wij leren je hoe Azure te hacken en hoe een omgeving veilig in te richten.

Meer informatie

Mendix: hacken en beveiligen

Hoe kun je je Mendix applicatie hacken? Hoe kun je security meenemen in je Mendix applicatie? Leer de ins en outs en ga praktisch aan de slag.

Meer informatie

Security Awareness

Hoe doen die hackers dat nou eigenlijk? Leer hoe hackers te werk gaan, en hoe jij je daar tegen kan beschermen!

Meer informatie

Cybercrisis Simulatie

Leer hoe te handelen in een cybercrisis door de Tabletop training te volgen. Hierin wordt een realistische cyber crisissituatie gesimuleerd.

Meer informatie

In House

Liever een training bij u op kantoor en wellicht ook over een ander onderwerp? Dat kan bij ons vaak ook gewoon! Wij zijn flexibel en kunnen over veel onderwerpen een op maat gemaakte training leveren.

Meer informatie

OSINT Workshop

Word Sherlock Holmes van het web. Leer technieken voor Open Source Informatievergaring en ontdek jouw digitale voetafdruk op het web.

Meer informatie

Suggesties

Zou je graag een training willen volgen bij The S-Unit, maar bieden wij deze (nog) niet aan? Of heb je suggesties voor trainingen die voor meerdere organisaties relevant zijn? Laat het hier weten en wellicht vervult deze training binnenkort een vaste plek in het trainingsaanbod van The S-Unit!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
The S-Unit4.8Bekijk alle recensies beoordeel ons opFeras K. ★★★★★ Thanks for the wonderful day, Great training, the only comment I would say is that the time is very short to do everything in one day.Efraim H. ★★★★☆ Bernhard S. ★★★★★ Meegedaan met een Cybercrisis simulatie bij de S-Unit. Dit was zeer nuttig!Bas ★★★★★ Thijs van L. ★★★★★ js_loader