Security Awareness

Veiligheid begint met het bewustzijn van mensen binnen de organisatie. Met onze Security Awareness dienst spelen we dan ook in op gedragsverbetering van medewerkers rondom cybersecurity. Dat doen we op een concrete manier die aansluit bij jouw behoeftes. Van een workshop tot een doelgericht (jaar) programma.

Waarom Security Awareness?

Klikken op een link in een phishingmail, onveilige software downloaden of (vertrouwelijke) informatie met mensen buiten de organisatie delen. 70% van de IT-security-incidenten wordt veroorzaakt door medewerkers zelf. Zij zijn zich vaak onvoldoende bewust van hun rol en cybercriminelen maken daar misbruik van.

Hoe pakken wij Security Awareness aan?

Wij luisteren eerst naar de echte behoefte van de organisatie. Is dat een training of een kort security programma of misschien direct een mooi programma voor het hele jaar? Bij het programma gaan we starten met een nulmeting en houden we regelmatig evaluatiesessies om de voortgang te monitoren. Natuurlijk zorgen we ervoor dat ons programma aansluit bij jullie sector, markt, strategie en wensen. Zo krijgen jullie de beste resultaten.

Ook de bewustwording rondom cybersecurity binnen uw organisatie vergoten? Neem contact op met het Security Advisor Team.

The S-Unit ondersteunt bij het geven van invulling aan je awareness programma

Security Awareness trainingen

Tijdens de interactieve training laten wij medewerkers zien hoe hackers werken en hoe zij zich hiertegen kunnen beschermen. Liever medewerkers doorlopend trainen? Kies dan voor het Security Awareness Platform.

Capture The Flag (CTF)

Een Capture The Flag hacking event bestaat uit een serie online challenges waarin deelnemers kwetsbaarheden moeten misbruiken om ‘flags’ te winnen.

Diverse Meetmethodes

Wij passen meerdere meetmethodes toe om het niveau van security awareness binnen de organisatie te meten en te verhogen. Denk hierbij aan phishingcampagnes per mail of telefoon, onze CLaaS en Kraken tools en mystery guests.

Meer informatie over Security Awareness?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.