Pentesting 
Offensive security begint vaak met een penetratietest. Want we snappen dat u wilt weten óf en waar uw organisatie kwetsbaar is. Daarbij kijken we natuurlijk naar wat voor u belangrijk is. Uw kroonjuwelen. Het is de missie van onze hackers om inzicht te krijgen in de beveiligingsstatus van uw IT. En dat vervolgens te vertalen naar heldere inzichten en concrete verbeterpunten.

We voeren penetratietesten uit op allerlei IT-componenten. Van webapplicaties en mobiele applicaties tot complete datacenters. Maar ook voor fabrieksautomatisering en IoT draaien we onze hand niet om.

We ontvangen, afhankelijk van het aanvallersperspectief dat voor uw organisatie belangrijk is, de benodigde informatie voorafgaand aan de test. In blackbox penetratietesten hebben we alleen informatie nodig om de scope van de test af te bakenen. Maar als kwaadaardige gebruikers het grootste risico vormen voor uw organisatie, doen we greybox testen met inloggegevens en/of aanvullende documentatie. Ook kunnen we whitebox testen uitvoeren, waarbij we volledig inzicht krijgen in bijvoorbeeld de broncode of serverinrichting. We gaan graag met u in gesprek over welk perspectief het beste bij uw organisatie past.

Maar we stoppen niet bij testen. Onze hackers rapporteren de kwetsbaarheden in een heldere rapportage. Zodat voor iedereen duidelijk is welke functionele verbeterpunten er zijn. En als u dat wenst, presenteren we de resultaten op ieder niveau binnen de organisatie.

Onze ervaring

Het uitvoeren van penetratietesten en het leveren van IT security advies doen we al ruim 10 jaar. In de afgelopen 12 maanden alleen al ruim 150 keer. Daarbij gaan we geen lijstjes langs en vinken we geen puntjes  af. We leveren maatwerk. Bijvoorbeeld met onze periodieke Offensive as a Service. En we bieden educatieve diensten als Capture-the-Flag hackwedstrijden. Want alleen zo kunnen we toegevoegde waarde leveren.

Pentesting

Op basis van uw specifieke situatie en security behoeften controleren onze specialisten uw omgeving op kwetsbaarheden. Of het nu gaat om een website, mobiele applicatie of  kantoornetwerk. The S-Unit levert maatwerk.

Offensive as a Service

Met Offensive as a Service (OaaS) zorgen we voor een programma waarbij we periodiek testwerkzaamheden uitvoeren. Of u nu maandelijks dezelfde omgeving wilt laten testen, ervoor kiest om een breed oppervlak over meerdere kwartalen te laten testen of penetratietests wilt laten aansluiten op Sprints, wij spelen in op uw behoeften.

Red Teaming

Een realistische hack aanval, uitgespreid over een langere periode. Hierbij proberen onze hackers op een slinkse manier in uw omgeving te komen, zonder dat uw medewerkers daarvan op de hoogte zijn. Zo brengen zij onderliggende problemen aan het licht. Wilt u weten of uw verdedigingslinie ook verhulde aanvallers detecteert en tegenhoudt? Kies dan voor een Red Team Test.

Get your own security companion.

Wilt u meer weten over de diensten van The S-Unit? Of heeft u een andere S-entiële vraag voor ons?

Neem contact op

Of bel Linda 030 - 207 41 77