Phishing campagne

Phishing is nog steeds een van de meest succesvolle manieren om als cybercrimineel een organisatie binnen te komen. Daarom blijft het zeer belangrijk om de medewerkers bewust te houden in het herkennen van phishing mails en het uitvoeren van de gewenste vervolgacties. Met een op maat gemaakte phishing e-mail campagne geven wij een boost aan de bewustwording en weerbaarheid van de medewerkers.

Waarom een phishing campagne van The S-Unit?

Wij leveren maatwerk phishing campagnes die zijn toegespitst op jouw organisatie en jouw specifieke doel van de phishing campagne. Wij spelen in op relevante actualiteiten, jouw markt en de laatste technieken.
Is er een Microsoft E5 licentie aanwezig in de organisatie? Dan kunnen we ook de campagne gezamenlijk oppakken en ondersteunen in bijvoorbeeld het maken van een op maat gemaakt ontwerp.

Wat is het proces van een phishing campagne?

Tijdens een phishing campagne sturen we één of meerdere zo realistisch mogelijk(e) phishing mail(s). Uiteraard zonder de malware die hier normaal gesproken aan verbonden is. Een phishing campagne geeft inzicht in de organisatie hoe medewerkers reageren op een phishing. Hoe vaak wordt erop geklikt en hoe vaak wordt dit gemeld? Deze informatie is vitaal om verder te bouwen aan een veilige organisatie.

Benieuwd hoe jouw medewerkers omgaan met een phishingmail? Neem contact op met het Security Advisor Team.

Wilt u meer weten over de diensten van The S-Unit? Of heeft u een andere S-entiële vraag voor ons?

Neem contact op

Of bel Kai 030 - 207 41 77