Capture The Flag

Ontwikkel een hacker-mindset en leer kwetsbaarheden binnen webapplicaties te herkennen. Met onze Capture The Flag (CTF) hacking events kan dat op een leuke en uitdagende manier.

Waarom Capture The Flag?

Tijdens een CTF hacking event strijden verschillende teams tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk challenges op te lossen. Zij verzamelen daarmee ‘flags’. Hoe meer ‘flags’, hoe meer punten. Met een CTF hacking event leren we de medewerkers op een uitdagende manier de kwetsbaarheden te vinden én de oorzaken erachter te herkennen. Zo creëren we bewustwording en zijn medewerkers in staat nog veiligere applicaties te schrijven. Dit komt ten goede aan de kwaliteit voor de organisatie of voor de klanten van de organisatie.

Voor elke medewerker de juiste uitdaging

Het CTF-event van The S-Unit is waardevol voor junior, medior en senior medewerkers. Wij hebben voor ieder niveau de juiste challenges waardoor iedereen zich verder ontwikkelt op het gebied van security. Bij ons CTF-event staat teambuilding centraal. In teams gaan uw medewerkers de strijd tegen elkaar aan. Zij werken samen en wisselen waardevolle kennis uit. Zo versterkt u naast het security bewustzijn ook het teamgevoel onder uw medewerkers.

Mendix CTF

The S-Unit voert als trusted advisor al sinds 2016 maandelijks penetratietesten uit op het softwareplatform van Mendix. Deze kennis en expertise delen wij graag. Daarom organiseren wij samen met Mendix elk jaar een Capture The Flag hacking event, volledig gericht op Mendix applicaties.

Kwetsbaarheden ontdekken op een uitdagende manier? Vraag een CTF-event aan via het Security Advisor Team.

Meer informatie over Capture The Flag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.