Wij van The S-Unit zijn een beetje bijzonder. Je zou ons nerds, vakidioten, tech-enthousiastelingen of eigenwijze experts kunnen noemen. En daar zijn we trots op. Pas jij ook wel in dit rijtje namen én deel je onze passie voor security? Dan horen we graag van je!

Bekijk vacatures

Je werk is leuker als je soms stout mag zijn. Hoe mooi is het dat we daarmee de wereld ook nog eens een beetje veiliger maken?

Help jij cybercrime en datalekken uit het dagelijkse nieuws te krijgen?

IT security is een steeds belangijker maatschappelijk onderwerp. The S-Unit helpt organisaties hun veiligheid te testen en te verbeteren. We zijn daarvoor altijd op zoek naar collega’s die net als wij – op creatieve en soms onorthodoxe wijze – willen werken aan de digitale weerbaarheid van onze klanten in Nederland én daarbuiten. Want jij begrijpt net als wij dat security verder gaat dan geautomatiseerde scans, het zoeken naar bekende kwetsbaarheden en het opstellen van een rapportje. Toch?

Vacature ethical hackerVacature consultantVacature security advisor

Work hard, play hard.
The S-Unit is een hechte club van hardwerkende vakidioten met hart voor de zaak en de maatschappij, maar ook voor elkaar. Dus maken we ook tijd voor fun. Doe jij mee aan ons volgende nerfgungevecht, CTF of bouldersessie?

Becoming a professional security companion.

Omdat security echt een vak apart is, zijn we op zoek naar jou: enthousiasteling, expert en/of vakidioot op het gebied van technologie, informatiebeveiliging of ethisch hacken.

Neem contact op

Of bel Linda 06 – 27 45 72 94