Consultancy

Offensive security gaat ook over het beter inrichten van de organisatie om deze weerbaar te maken tegen aanvallen. Een complex vraagstuk dat vaak veelomvattend is. The S-Unit vervult dan de rol van sparringpartner. Onze consultants helpen het securityniveau van uw organisatie naar het gewenste niveau te brengen.

Met consultancy bieden we een breed spectrum aan diensten. Daarbij kijken we vooral naar de behoefte die er binnen uw organisatie is.

Zo kunnen we meedenken over de securitystrategie en andere informatiebeveiligings­vraagstukken. Ook kunnen we deelnemen aan jullie SOC of CERT en hier onze expertise inbrengen. Daarnaast bieden we begeleiding en advies bij bijvoorbeeld het implementeren van het informatie­beveiligingsbeleid, zoals ISO 27001 en NEN 7510, of bij audits. En we leveren de zogenoemde Security officer/CISO as a Service dienst.

Onze consultants hebben hart voor security en delen hun wijsheid en inzichten graag. Daarom geven we awarenesstrainingen, doen phishingcampagnes en social engineering-aanvallen. En natuurlijk kunnen we u periodiek nieuws en informatie op het gebied van security geven via onze Trends, Nieuws & Inzicht dienst.

Onze consultants

Meedenken, expertise inbrengen en adviseren. Dat doen we op verschillende vlakken. Onze gecertificeerde consultants helpen u precies daar waar we de meeste waarde kunnen toevoegen. En ja, daar sparren we dan graag samen met u over.

Begeleiding & Advies

Begeleiding en advies bij onder meer security strategie en audits.

Cyber crisis

Cybercrisis Simulatie

Een droogoefening: hoe gaat de organisatie om met een cyberincident? Eén of meerdere interactieve sessies onder begeleiding van informatiebeveiligingsexperts van The S-Unit.

Interim (C)ISO

Versterk uw team tijdelijk met een Information Security Officer van The S-Unit. Onze expert begeleidt en adviseert u op het gebied van security.

Mystery Guest

Wij testen of jullie organisatie voldoende beveiligd is en of uw medewerkers alert genoeg zijn. Hiervoor sturen wij een mystery guest om de organisatie te infiltreren.

Phishing Campagne

Wij testen of uw medewerkers phishingmails herkennen en hoe zij ermee omgaan. Hiermee geven wij een boost aan hun bewustwording en weerbaarheid.

Trends, Nieuws & Inzicht

Blijf op de hoogte van actuele trends en ontvang alerts over relevante dreigingen.

CLaaS Tool

Met de door onze specialisten zelfontworpen CLaaS tool (Cryptolocker as a Service) laten wij u op een veilige manier zien wat de gevolgen van een ransomware aanval zijn voor uw organisatie.

Kraken Tool

Het de door onze specialisten zelfontworpen Kraken tool krijgt u inzicht in de zwakke wachtwoorden onder medewerkers.

Get your own security companion.

Wilt u meer weten over de diensten van The S-Unit? Of heeft u een andere S-entiële vraag voor ons?

Neem contact op

Of bel Kai 030 - 207 41 77