Begeleiding & Advies

Advies over cybersecurity beleid en best practices? Helpen strategische keuzes te maken en ze binnen de organisatie te laten ‘landen’? Extra brainpower voor in je SOC of CERT? Een sparringpartner voor je CISO – of tijdelijke invulling van die rol? Ons team van cybersecurity experts – dat de wereld bekijkt door zowel een defensieve als offensieve bril – staat voor je klaar, op projectbasis of structureel. Met hun diepgaande kennis van alle belangrijke cybersecurity thema’s en standaarden en hun ervaringen uit verschillende branches maken ze zo het verschil tussen een goede en een écht goede cybersecurity praktijk.

ISO 27001 Implementatie en Onderhoud

Het behalen van het ISO 27001 certificaat geeft een krachtig signaal af over de staat van cybersecurity binnen een organisatie, zowel extern als intern. Certificeren – en vooral het voorbereiden maar ook het onderhouden daarvan – vereist kennis en inspanning en is meestal niet het dagelijkse werk van het interne security team. Laat dat voor de cybersecurity experts van The S-Unit nu net wel het geval zijn. Niet alleen zijn we uiteraard zelf gecertificeerd, ook hielpen we al diverse organisaties in uiteenlopende branches om hetzelfde te realiseren. Al gecertificeerd maar komt de hercertificering eraan? Of de jaarlijkse toetsing? We helpen graag om ook dat goed en efficiënt te laten verlopen.

De kracht van een objectieve blik

Ongetwijfeld zijn er binnen je organisatie diverse werkgroepen en overleggen rond cybersecurity. Een blik van buiten naar binnen – door zowel een defensieve als offensieve bril – kan daarin enorm waardevol zijn. Onze experts participeren daarom regelmatig als extra paar ogen in cybersecurity teams bij diverse organisaties in uiteenlopende branches. In combinatie met onze TN&I dienst – waarbij we je proactief informeren over trends en kwetsbaarheden die we in de buitenwereld zien en die specifiek relevant zijn voor jouw organisatie – brengen we daarnaast waardevolle informatie in die net dat verschil kan maken.

Het cybersecurity maatpak

Zit het binnen jouw organisatie net even anders, of staat dat wat je zoekt er in het voorgaande niet bij? Onze cybersecurity duizendpoten zijn van vele markten thuis en bedenken met veel passie een op maat gemaakte dienst die precies bij jouw organisatie past. Neem contact op, dan bekijken we hoe we kunnen ondersteunen!

Heb je ook behoefte aan security begeleiding & advies, specifiek voor jullie organisatie? Neem contact op met het Security Advisor Team.

ISO 27001 implementatie

Naast dat The S-Unit zelf ook gecertificeerd is, helpen we organisaties om ook bij hen de ISO 27001 te implementeren.

CERT advisering

Dit is ook te combineren met onze Trends, Nieuws & Inzicht service zodat de organisatie naast het advies, ook direct op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en kwetsbaarheden.

Maatwerk begeleiding & advies

Afhankelijk van het vraagstuk waar jouw organisatie mee zit, kunnen we altijd meedenken voor een maatwerk oplossing. Neem contact op, dan bekijken we hoe we kunnen ondersteunen!