Skip to main content
Information wants to be free. Dus delen wij onze kennis graag met zowel onze klanten als de rest van de samenleving.
The S-Unit zet zich graag in voor de community en maatschappelijk initiatieven. Zo organiseren we jaarlijks meerdere CTF’s voor de community en dragen we bij aan de digitale weerbaarheid bij kinderen. Dat doen we door ons ambassadeurschap van Hack in the Class en Hackshield en geven we lessen op basisscholen. Daarnaast zijn we lid van het Platform voor Informatiebeveiliging en zijn we jarenlang betrokken geweest bij Hack in the Box. Maar ook daarbuiten zijn we maatschappelijk actief. Zo doen we pro bono tests voor non-profits, houden presentaties en open sourcen security tools. Want we vinden het onze plicht om de maatschappij verder te helpen.

Hackshield

Hackshield is een game voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die de digitale weerbaarheid stimuleert. Via de game worden kinderen opgeleid tot echte cyberagents en is een vast onderdeel in het lesmateriaal van The S-Unit.

Hack In The Box

Tijdens de jaarlijkse Hack In The Box (HITB)-conferences worden ideeën uitgewisseld op het gebied van cybersecurity. The S-Unit vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de organisatie van deze conferenties. Want Hack in The Box levert niet alleen kennis uit het zakenleven, maar geeft ons ook informatie over wat er speelt in 'the underground'. Door te investeren in HITB kan The S-Unit die belangrijke informatie doorvertalen in oplossingen voor  klanten. En dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.

Hack in the Class

Hack in the Class biedt een eerste kennismaking met de hackwereld op basis- en middelbare scholen. De ins en outs van het hacken worden uitgelegd en scholieren mogen vervolgens hier zelf mee aan de slag.

Platform voor Informatiebeveiliging

The S-Unit is lid van het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB) en neemt hier al jaren actief aan deel door kennis en ideeën te delen.

Wilt u meer weten over de diensten van The S-Unit? Of heeft u een andere S-entiële vraag voor ons?
×

 

Hallo!

Heb je een vraag voor ons? Vraag het aan Kai!

× Heb je een vraag?