Information wants to be free. Dus delen wij onze kennis graag met zowel onze klanten als de rest van de samenleving.

The S-Unit zet zich graag in voor de community en maatschappelijke initiatieven. Zo is Barry van Kampen, oprichter van The S-Unit, onderdeel van het Hack_Right initiatief van de Nationale Politie. En waren we jarenlang betrokken bij Hack in the Box en Hack in the Class. Maar ook daarbuiten zijn we maatschappelijk actief. Zo doen we pro bono tests voor non-profits, houden presentaties en open sourcen security tools. Want we vinden het onze plicht om de maatschappij verder te helpen.

Hack_Right is een alternatief strafrecht traject voor jonge hackers met als doel deze ‘first offenders’ op het rechte pad te krijgen én te houden. In samenwerking met de Nederlandse politie coacht The S-Unit deze jongeren om hun cybertalent op een legale manier te ontwikkelen.

Tijdens de jaarlijkse Hack In The Box (HITB)-conferences worden ideeën uitgewisseld op het gebied van cybersecurity. The S-Unit vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de organisatie van deze conferenties. Want Hack in The Box levert niet alleen kennis uit het zakenleven, maar geeft ons ook informatie over wat er speelt in ‘the underground’. Door te investeren in HITB kan The S-Unit die belangrijke informatie doorvertalen in oplossingen voor  klanten. En dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.

Hack in the Class biedt een eerste kennismaking met de hackwereld op basis- en middelbare scholen. De ins en outs van het hacken worden uitgelegd en scholieren mogen vervolgens hier zelf mee aan de slag.

The S-Unit is lid van het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB) en neemt hier al jaren actief aan deel door kennis en ideeën te delen.

Get your own security companion.

Wilt u meer weten over de diensten van The S-Unit? Of heeft u een andere S-entiële vraag voor ons?

Neem contact op

Of bel Linda 030 - 207 41 77