The S-University

Hoe herkent u phishing? Wat is een veilig wachtwoord? Om uw organisatie veilig te houden, moeten uw medewerkers voldoende kennis en vaardigheden in huis hebben. Onze The S-University traint hen daarop. Daarbij besteden we aandacht aan alle essentiële aspecten.

Trainingen

Onze kennis en kunde brengen we als onderdeel van onze missie over op vakgenoten via onze trainingen. Samen bouwen aan een veiligere digitale maatschappij.

Meer informatie

Security Awareness

The S-Unit helpt organisaties met onder andere phishing campagnes, mystery guests en trainingen om het security bewustzijn binnen de organisatie een boost te geven.

Meer informatie

Capture The Flag

Tijdens een Capture The Flag (CTF) hacking event van The S-Unit strijden teams tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk challenges op te lossen.

Meer informatie

Workshops & Presentaties

Een lezing of presentatie van de specialisten van The S-Unit over security. Op basis van jarenlange ervaring geven zij tips en tricks om uw security te verbeteren.

Security Awareness Platform

Ons intuïtieve en toegankelijke Security Awareness Platform maakt het juiste trainingsmateriaal voor de juiste personen op het juiste moment beschikbaar.

Wilt u meer weten over de diensten van The S-Unit? Of heeft u een andere S-entiële vraag voor ons?

Neem contact op