The S-University

Hoe herkent u phishing? Wat is een veilig wachtwoord? Om uw organisatie veilig te houden, moeten uw medewerkers voldoende kennis en vaardigheden in huis hebben. Onze The S-University traint hen daarop. Daarbij besteden we aandacht aan alle essentiële aspecten.

Trainingen

Onze kennis en kunde brengen we als onderdeel van onze missie over op vakgenoten via onze trainingen. Samen bouwen aan een veiligere digitale maatschappij. Bekijk onze trainingen hier.

Capture the Flag hacking event

Tijdens een Capture The Flag (CTF) hacking event van The S-Unit strijden teams tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk challenges op te lossen.

Lezingen & Presentaties

Een lezing of presentatie van de specialisten van The S-Unit over security. Zij geven tips en tricks om uw security te verbeteren.

Online Educatie Platform

Ons intuïtieve en toegankelijke Security Awareness Platform maakt het juiste trainingsmateriaal voor de juiste personen op het juiste moment beschikbaar.

Workshops

De security experts van The S-Unit geven een op maat gemaakte security workshop binnen uw organisatie vol met tips en tricks, op basis van jarenlange ervaring.

Webinars

In een online webinar praten wij u bij over een security gerelateerd onderwerp. Heeft u een suggestie voor een onderwerp, laat het ons vooral weten.

Get your own security companion.

Wilt u meer weten over de diensten van The S-Unit? Of heeft u een andere S-entiële vraag voor ons?

Neem contact op

Of bel Kai 030 - 207 41 77