Skip to main content
Wij brengen de risico’s in kaart die uniek zijn voor uw situatie. En vertalen deze naar praktische adviezen. Onze klanten geloven in die aanpak en verbinden zich dan ook vaak langdurig aan ons. Zo werken we samen continu aan hun oplossingen voor morgen.

Onze opdrachtgevers. Onze klanten snappen dat security een onmiskenbaar belangrijke waarde voor hun business is. Dus bouwen we samen aan de veiligheid van hun omgeving. Om zo de beste resultaten neer te zetten.

Mendix is een softwareplatform waarmee op grote schaal mobiele en webapplicaties kunnen worden gebouwd én verbeterd. Het platform moet  bedrijven een veilige basis bieden voor hun eigen applicaties. Als trusted advisor voert The S-Unit maandelijks penetratietesten uit op het softwareplatform zodat Mendix een veilig en betrouwbaar platform aan haar klanten kan blijven leveren.
Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis in Rotterdam-Zuid. Het ziekenhuis streeft ernaar de kwaliteit van leven continu te verbeteren en doet dit vakkundig en zorgzaam. Met de keuze voor The S-Unit, heeft het Maasstad Ziekenhuis een strategische partner op het gebied van security en informatiebeveiliging. The S-Unit voert penetratietesten uit, houdt Maasstad op regelmatige basis op de hoogte van de ontwikkelingen en trends in het security landschap, bewaakt de security agenda en maakt heldere rapportages zodat deze eenvoudig intern te presenteren zijn.
Schuberg Philis is expert in bedrijfskritische applicaties. De organisatie helpt bedrijven deze applicaties toekomstbestendig te maken en mee te laten ontwikkelen met de business. Een duidelijke focus en sterke klantrelatie zorgen ervoor dat Schuberg Philis de kwaliteit kan leveren die klanten van hun verwachten. Via Schuberg Philis voert The S-Unit regelmatig (en soms ad hoc) penetratietesten uit. Daarmee zorgen we voor onafhankelijke validatie van de securitykwaliteiten van deze organisatie.
Riksja Travel is een reisorganisatie waarbij reizigers zelf iedere bouwsteen van hun vakantie kunnen samenstellen zonder alles van tevoren uit te zoeken. De wensen en ideeën worden ingevoerd en Riksja Travel stelt het reisplan samen. The S-Unit levert diensten aan Riksja Travel middels een strippenkaart. Zo kan Riksja Travel de diverse diensten van The S-Unit afnemen wanneer zij deze nodig heeft.
ICTRecht is hét grootste en meest ervaren fullservice adviesbureau op het gebied van ICT-recht, privacy en security. Met een team van meer dan 70 specialisten voorziet ICTRecht organisaties al jaren van deskundig en praktisch advies. ICTRecht is flexibel, innovatief en denkt proactief met klanten mee. The S-Unit heeft een samenwerking met ICT Recht op gebied van penetratietesten en kennisdeling en staat regelmatig voor de (digitale) klas voor een security sessie.
Mediahuis is een Europese mediagroep met bedrijven actief in België, Nederland, Ierland en Luxemburg. Onafhankelijke nieuwsmerken en betrouwbare journalistiek vormen het hart van de organisatie. Nieuwsconsumenten hebben 24/7 toegang tot het journalistieke hart van Mediahuis via sterke merken als De Telegraaf, NRC, Vrouw, Privé, De Standaard, Het Nieuwsblad, Sunday Independent. The S-Unit ondersteund Mediahuis groep op het vlak van cyber security als trusted partner door het geven van gericht advies bij complex inhoudelijke vraagstukken, de uitvoering van offensieve security testen, en het organiseren van een jaarlijks CTF (Capture The Flag) event om het bewustzijn en kennisniveau van ontwikkelaars, engineers en medewerkers te stimuleren en vergroten.
Wilt u meer weten over de diensten van The S-Unit? Of heeft u een andere S-entiële vraag voor ons?
×

 

Hallo!

Heb je een vraag voor ons? Vraag het aan Kai!

× Heb je een vraag?