Consultant
Onze consultants helpen onze klanten bij het beantwoorden van uiteenlopende informatiebeveiligings­vraagstukken.

Interesse?

Direct solliciteren

“Een praktische benadering met een veiligere wereld als doel”

In sommige situaties betekent dat het van de grond af aan begeleiden bij het opbouwen van security beleid. Bij andere organisaties het uitbouwen van informatiebeveiligingsbeleid naar een volgend niveau. Ook vertalen ze in samenwerking met onze hackers de resultaten van penetratietesten op verschillende niveaus binnen organisaties, variërend van tactisch, organisatorisch tot actiematig. Want na een penetratietest houdt het niet ineens op. Onze consultants geven awareness trainingen, doen phishing campagnes en social engineering aanvallen. De kracht van onze consultants is het vertalen van ontwikkelingen in de security wereld naar relevantie voor de opdrachtgevers. Maatwerk leveren dus.

Wij verwachten van consultants allereerst dat ze hart hebben voor security. Een HBO of universitaire opleiding in de richting van informatica, computer security, of technische bedrijfskunde is mooi meegenomen. Ben je CISM, CISSP of CISO gecertificeerd? Dan is de kans dat er een match is nog groter. Maar ook als je daar vooralsnog van droomt horen we graag van je. Bij The S-Unit zoeken we altijd naar een goeie mix van ouwe rotten en jonge honden – en ook alles wat daar tussenin zit.

Natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden gewoon goed. Er is veel aandacht voor jouw persoon en jouw ambities. Je wordt deel van een hecht team van proud nerds die elkaar graag opzoeken op ons gave kantoor in Utrecht. Onze unique selling points? Kom maar langs! Dan kan je die ervaren :).

Work hard, play hard.
The S-Unit is een hechte club hardwerkende vakidioten met hart voor de zaak, de maatschappij en voor elkaar. Maar we maken ook tijd voor fun. Doe jij mee aan ons volgende nerfgungevecht, CTF of bouldersessie?

Becoming a professional security companion.

Omdat security echt een vak apart is, zijn we op zoek naar jou: enthousiasteling, expert en/of vakidioot op het gebied van technologie, informatiebeveiliging en natuurlijk (ethisch) hacken.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
pdf, txt
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bel Dirk 030 – 207 41 77