Skip to main content
Kai Passier

Kai Passier
 

The S-University

Bij The S-Unit streven wij er elke dag naar om de wereld een stukje veiliger te maken. Dat doen we met onze ethische hackers, consultants én samen met jou. Wij maken jou sterker door je kennis en vaardigheden te vergroten en je weerbaar te maken in de wereld van vandaag en morgen.

Met ons team van meer dan 20 experts in het internationale werkveld van cybersecurity horen en zien we dagelijks hoe de spreekwoordelijke brand kan ontstaan, hoe te blussen én hoe te voorkomen. Die kennis en kunde brengen we als onderdeel van onze missie – samen bouwen aan een veiligere digitale maatschappij – over op vakgenoten via onze S-University.

Vanuit het perspectief van een hacker geven wij jouw kennis en vaardigheden een boost. Hoe gaan hackers te werk? Wat zijn de potentiële gevolgen ervan? En het belangrijkste: hoe kun jij je hiertegen wapenen? Samen met jou kijken wij door de ogen van een hacker!

Van meer technische onderwerpen zoals hackpogingen op Mendix en Azure omgevingen en het ontwikkelen van webapplicaties conform de OWASP Top 10 tot organisatorische vraagstukken als het effectief opbouwen van security awareness, het inrichten van beveiligingsbeleid en -maatregelen (bijvoorbeeld conform ISO27000) en het reageren op incidenten en crisissituaties; The S-Unit is van alle offensieve markten thuis!

Omdat iedere organisatie uniek is, kunt u de specifieke invulling van wat we vanuit The S-University doen altijd op maat laten maken zodat het precies past bij specifieke behoeften en situaties.


Ons huidige trainingsaanbod

Ethical hacking: webapplicaties

Altijd al veiligere code willen schrijven? Leer dit aan de hand van de OWASP top 10. Niet alleen door het schrijven, maar ook door zelf te hacken!

Meer informatie

Security in Microsoft 365 en Azure

Hoe veilig is jouw Azure omgeving? Wij leren je hoe Azure te hacken en hoe een omgeving veilig in te richten.

Meer informatie

Mendix: hacken en beveiligen

Hoe kun je je Mendix applicatie hacken? Hoe kun je security meenemen in je Mendix applicatie? Leer de ins en outs en ga praktisch aan de slag.

Meer informatie

Security Awareness

Hoe doen die hackers dat nou eigenlijk? Leer hoe hackers te werk gaan, en hoe jij je daar tegen kan beschermen!

Meer informatie

Cybercrisis Simulatie

Leer hoe te handelen in een cybercrisis door de Tabletop training te volgen. Hierin wordt een realistische cyber crisissituatie gesimuleerd.

Meer informatie

OSINT-workshop

Word Sherlock Holmes van het web. Leer technieken voor Open Source Informatievergaring en ontdek jouw digitale voetafdruk op het web.

Meer informatie

?

Suggesties

Zou je graag een training willen volgen bij The S-Unit, maar bieden wij deze (nog) niet aan? Of heb je suggesties voor trainingen die voor meerdere organisaties relevant zijn? Ga naar www.the-s-unit.nl/trainingen en laat het weten. Wellicht vervult deze training binnenkort een vaste plek in het trainingsaanbod van The S-Unit!

Meer lezen?

 


Wil je direct op de hoogte worden gebracht als de nieuwe De Security Update verschijnt?

 

Wilt u meer weten over de diensten van The S-Unit? Of heeft u een andere S-entiële vraag voor ons?

Neem contact op
×

 

Hallo!

Heb je een vraag voor ons? Vraag het aan Kai!

× Heb je een vraag?